top of page

SPOZNAJTE ME

_DSC0180.jpg

Že od nekdaj so me zanimale zanimive stvari in ena izmed teh stvari je bila tudi meditacija. Z meditacijo sem se prvič srečala pri 16 letih in bila mi je pisana na kožo. Od takrat naprej sem se začela z njo tudi vsakodnevno in redno ukvarjati, pod vodstvom čudovite osebe, učitelja meditacije, filozofa in glasbenika Šri Činmoja.  Meditacija in učenja Šri Činmoja so v moje življenje prinesla veliko sprememb, prenehala sem kaditi, piti alkohol, postala sem vegetarijanka in zgubila, kar nekaj kilogramov. Redno sem se začela ukvarjati s tekom in popolnoma spremenila stil življenja. Tek je še danes velik del mojega življenja. 

Za mano je pretečenih že kar nekaj čez 13 maratonov, nekaj 12 urnih hoj in par 10 urnih in 12 urnih tekov.

Nore super izkušnje, ki jih ne bi zamenjala!

V svojih dvajsetih in tridesetih sem pridobila ogromno izkušenj z delom z ljudmi in v praksi meditacije, kajti večkrat letno sem obiskovala  in se izobraževala na rednih večkrat letnih seminarjih in delavnicah v New Yorku in Nemčiji. Potovala sem tudi drugod po svetu in se udeleževala raznolikih meditativnih delavnic. Na delavnicah je bil večkrat prisoten tudi sam mojster meditacije Šri Činmoj, ki nas je vodil in natančno izobraževal na čustvenem in miselnem področju. Učil nas je kako ravnati in obravnavati različna čustva, miselne procese in kako preko meditacije spremeniti negativne poglede, čustva in miselne vzorce v pozitivne.

Medtem sem se zaposlila v eni izmed darilnih trgovin, ki smo jih odprli skupaj s prijatelji iz meditacijskega centra, da bi lahko delali skupaj v lepem meditacijskem vzdušju in to ponudili tudi vsem obiskovalcem.  

Tekom let sem v okviru meditacije imela priložnost tudi postati članica čudovite 13 članske dekliške skupine Blue Flower, ki izvaja prelepo meditativno glasbo Šri Činmoja. Tu lahko rečem, da zelo dobro razumem, kaj pomeni imeti močno tremo, zmrzniti in iti tresoč na oder.

To sem namreč, kar nekaj časa močno doživljala tudi sama. Vendar kot pravijo, stvar, ki jo ponavljaš dovolj dolgo postane tako poznana, da se vda tudi najtrši kamen. :) 

Moja raziskovalna narava človeškega duha in vedenjskih vzorcev me je še vedno peljala naprej in me vodila, da se izobrazim kot hipno terapevtka, kajti v meni je bilo še veliko neodgovorjenih vprašanj na katere sem kaj kmalu s pomočjo hipnoterapije dobila prave in zadovoljive odgovore. Kakšna sreča! 


Terapija, ki je pred vami predstavlja pravo priložnost za to, da v svoje življenje vnesete spremembe, nove vedenjske vzorce in izkusite nove miselne poglede in procese, ki si jih mogoče že dolgo želite, ampak mogoče še niste imeli pravega poguma ali prave priložnosti  zanje.

Naredite ta korak zase!
 

Živjo, jaz sem Petra!

bottom of page